Menu

Kvalmende Morten Uhrskov og Helmuth Nyborg

alt

JP bloggeren Morten Uhrskov og intelligensforsker Helmuth Nyborg er kvalmende med deres racistiske dommedagsprofetier om Danmarks undergang.

At Danmark er et multikulturelt og multietnisk skabelsesprojekt, er en historisk kendsgering.

Men der findes folk som JP bloggeren Morten Uhrskov og professor Helmuth Nyborg, der forsøger sig med alt muligt for at bagvaske, omskrive og erstatte den historiske virklighed, med en nationalistisk myte, om et ganske særligt homgent folk, ja nærmest en race for sig selv, kaldt danskerne.

Danskerne fremstiller både Nyborg og Uhrskov på hver deres måde, som et unikt og etnisk homogent folk opfostret i isolation og først her i vores samtid udsat for voldsomme overgreb, fra uønsket tilvandrede fremmedartede kolonister, der med vold og tvang vil lave hele det danske samfund om og til slut få den danske genetiske arvemasse, til at forfalde og blive mere og mere vanskabt og uintelligent.

Mens Helmuth Nyborg ikke gør meget for at skjule, at det for ham først og fremmest handler om race og gener, er Morten Uhrskov mere forsigtig og har valgt et mere politiskkorrekt sprog. Uhrskovs foretrukkende sprog, er kulturchauvinistisk. Dog kan han, når han føler sig hjemme blandt vennerne i Den danske forening, smide masken og tale rent ud af posen, om at det ikke bare handler om at smide bestemte kulture på porten, men om at lukke Danmark af for bestemte grupper af mennesker. Mennesker som sjovt nok alle kommer fra ikke vestlige lande, som sjovt nok igen er præcis den gruppe af mennesker, som genetik fantasten, Helmuth Nyborg ønsker at redde danskerne fra.

Så Morten Uhrskov nøjes med at tale "akademisk" og pakker racismen ind i sludder, om hvor rigtigt dansk han selv mener, at han er og hvor fantastiske danskerne og andre vestlige befolkninggrupper generalt er, i modsætning til dem fra ikke vestlige lande, især arabere.

Hvis man lytter til, eller læser hvad Uhrskov skriver og han skriver meget, så kan man kun nå frem til, at Uhrskov mener at arabere og muslimer, er etniske og kulturelle undermennesker, der intet godt har at byde ind med i Danmark, eller i andre europæiske lande. (Kilde: Youtube video omkring 6.40. Uhrskov holder fordrag i den danske forening)

Dybt kvalmende er hvad Morten Uhrskov er.

Og intelligensforskeren Helmuth Nyborg, tager præcis over der, hvor Uhrskov ikke længere har mod på at tale frit.

Nyborg er nemlig slet ikke bleg for at tale om nødvendigheden, af at holde danskerne fri for blanding af gener, med folk fra de varme lande, fordi disse jo ikke er i besiddelse af  høj intelligens som danskerne. 

Nu skal man ikke tro, at alt for Nyborg handler om racelæren. Nyborg er nemlig meget rummelig i sin genetiske galskab.

Han ser også gerne at de danske myndigheder, smider den humane maske og iværksætter en statsudryddelse, af alle kronisk syge, og svage danskere. Som han siger i sin samtale, med den danske antisemit og holocaustbenægter Knud Bjeld Eriksen, "Jo mere humant et samfund er, jo mere genetisk svagt bliver det. Dette er et trist aspekt, som der ikke er nogen nem løsning på" (kilde: video Youtube maj 2011) Åbenbart savner Helmuth Nyborg, de gode gamle dage, hvor et samfund legitimt kunne sterilisere eller slå ihjel mennesker, som man mente ville belaste den kollektive genetiske arvemasse. Alt sammen for folkets og statens eget bedste.

Dybt kvalmende og uhyggeligt racistisk er, hvad Helmuth Nyborg er. 

Mødet blev forøvrigt omtalt i følgende artikel på P77:

Nu er jeg heldigvis en meget human person, der ikke kunne drømme om at dømme nogen ud fra deres religion, kultur, køn, intelligens eller gener. Derfor er det først og fremmest Uhrskovs og Nyborgs holdninger, jeg forholder mig til. 

Og når talen falder på deres holdninger, så er det kun en dyb kvalme, jeg kan mærke.

For mig er deres skriverier og forskning et pinagtigt bekendskab og det samme er deres leflen, for de mest intolerante kræfter i vores samfund.

Det er også en gåde for mig hvordan en veludannet mand, som Morten Uhrskov, kan finde på helt frivilligt at spilde sin tid og hjerne, på at stille sig op i en dybt hadsk forening(Den Danske Forening) og der blandt forstokkede fremmedfjendske gamle mænd og kvinder, forsvare sine dybt usympatiske og hadefulde holdninger, til mennesker med muslimsk bagrund, eller komme med bemærkninger som "Det er øh, fint med kineser og arabere, men helst ikke her i mit land og især slet ikke arabere"(Kilde: Video Youtube maj 2011/ omkring 5.38)

Det samme gør sig gældende for intelligensforskeren Helmuth Nyborg, der åbenbart er åh så intelligent, at han helt frivilligt holder foredrag for holocaustbenægtere, nynazister og antisemitere.

Er omgang med racister vitterligt et tegn på høj intelligens?

Er det høj intelligens der får Helmuth Nyborg til at sprede udryddelsestanker blandt mennesker, der ad bagvejen forsøger at rense Hitlers beskidte eftermæle?

Er det høj intelligens der får Helmuth Nyborg til at besudle den danske kulturarv, med lovprisning af drab på handicappede og psykisksyge?

Er det virkeligt sådan noget, der skal være med til at tegne Danmarks fremtid? Etnisk udrensning og systematisk folkedrab, forklædt som et ideologisk renselsprojekt.

Kvalmen trænger sig stærkt på.

 

 

 

  

 

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?