Menu
  • Category: Danmark
  • Written by Margrethe Rasmussen
  • Hits: 8840

Konservativ toppolitiker valgte at stå sammen med nynazister

alt
Dømmekraften er ikke hvad den har været hos de konservative. Den konservative toppolitiker og medlem af folketinget Helge Adam Møller, så ud til at hygge sig i danske nynazisters selskab, under sidste uges moddemonstration mod Hizb-ut-Tharir.

I en optagelse som svenske TV4 har lagt frem på deres hjemmeside, kan den konservative folketingspolitiker Helge Adam Møller ses stå tæt sammen og tale med to  nynazister, under sidste uges moddemonstrationen mod Hizb-ut-Tharir.

screenshot-756

 

 

 

De to nynazister kan også ses i en anden optagelse lavet af kpnet.dk. I den deltager de sammen med andre nynazister i at råbe racistiske slagord mod muslimer. Personen i hvid jakke se også på et tidspunkt inde i optagelsen, lave en nazistisk hilsen.

screenshot-755

Foto: Svensk TV4

 

alt

Foto: knpnet.dk

Fra start til slut har moddemonstrationen mod Hizb-ut-Tharir været med deltagelse af højrøstet nynazister, der højt og tydeligt flere gange råbte ting som "perkere, sorte perkeraber lugter og perker skrid" 

Der deltog otte ministre og flere folketingspolitikere i moddemonstrationen, ingen af dem har offentligt beklaget de mange racistiske tilråb eller deltagelsen af nynazister.

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?