Menu

DF-politiker lyver i sin valgvideo


  alt

 

Alex Ahrendtsen, folketingskandidat for Dansk Folkeparti Fyn, lyver i sin nye valgvideo og spiller på fremmedfrygten.

 

Til toner som rippet ud af en skrækfilm, ser man Alex Ahrendtsen, folketingskanditat for Dansk Folkeparti Fyn, åbne døren op for en polsk talende hjemmerøver, der forsøger med en lang kniv at true sig ind.

Budskabet i den omkring 30 sekunders korte valgvideo, er at man skal stemme på Alex Ahrendtsen personligt og støtte Dansk Folkepartis ønske, om at få grænsekontrol tilbage, hvis man ønsker at stoppe hjemmerøverierne.

Der er bare det at. "Det er en myte, at kriminelle fra de tidligere østlande står bag hovedparten af hjemmerøverierne i Danmark. Det viser en analyse, som Morgenavisen Jyllands-Posten har foretaget af 30 røverier med 50 dømte i en periode på næsten 16 måneder frem til den 1. august 2009.Kun én af de 50 dømte var fra et af de tidligere østlande. Manden fra det tidligere Jugoslavien var en af i alt seks udenlandske statsborgere, som blev dømt. De resterende 44 var danske statsborgere. På nær fire var alle mænd, flest mellem 15 og 25 år, fire af fem havde en ofte lang kriminel løbebane, og i to af tre røverier blev ofrene udsat for fysisk vold. - Billedet af horder af østeuropæiske, organiserede kriminelle, der kommer til Danmark og laver hjemmerøverier, er primært skabt af medierne, siger chefen for Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, Kim Kliver, til Jyllands-Posten."

Kilde Berlingske Tidende, januar 2010

De fleste hjemmerøverier, blev således i 2009 begået af danske statsborgere og ikke af tilrejsende fra de tidligere østlande.

Der er ingen melding, om at Dansk Folkepartis folketingskanditat på Fyn, er på vej med en mere virklighedstro version af sin valgvideo, hvor den polsk talende hjemmerøver, er erstattet af en dansk talende hjemmerøver.

Alex Ahrendtsen er ikke den eneste fra Dansk Folkeparti, som forsøger at slå plat på hjemmerøverier, for at fremme Dansk Folkepartis ønske om at få grænsekontrol tilbage. I weekenden holdte Dansk Folkeparti et møde i en gammel grænsestation, ved den dansk/tyske grænse og derfra lød der også et budskab, om at grænsekontrol vil bremse for hjemmerøverier fra øst. Den nedlagte grænsestation ejes af Dansk Folkeparti og fungere i dag som museum.

 

 

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?