Menu

Dansk antimuslimsk organisation er allierede med Balkanfascister

alt

Den danske antimuslimsk organisation Stop Islamiseringen af Danmark er allierede med militante fascister i flere østeuropæiske lande.

 

Den danske antimuslime organisation Stop Islamiseringen af Danmark har via sine søsterorganisationer Stop Islamisation Of Bulgarien, Stop Islamisation Of Europe og Stop Islamisation Of Serbia allieret sig med militante fascistiske grupper i flere østeuropæiske lande, herunder en militant serbisk chetnik organisation der samarbejder med fascister fra Bulgarien, Grækenland og Rusland.

Drivkræften bag alliancen mellem østeuroæiske fascister og SIOE hedder Pavel Chernev. Chernev er leder af Stop Islamisation Of Bulgaria som er stiftet af  Anders Gravers fra Stop Islamiseringen af Danmark. Chernev har flere gange været i Danmark og sammen med Anders Gravers deltaget i Stop Islamiseringen af Danmarks antimuslimske demonstrationer både i Danmark og i England.

Pavel Chernev er med i en organisation der kalder sig for det ortodokse broderskab. Det ortodokse broderskab består af ultranationalister fra Serbien, Grækenland, Rusland og Bulgarien. Brøderne hvoraf en del også er med i den serbiske Chetnikbevægelse kæmper for at Kosovo skal blive serbisk igen og lovpriser flere serbiske krigsforbrydere blandt andet Radovan Karadžić, Milord Ulemek og Ratko Mladic

Det ortodokse broderskab og Pavel Chernev har tæt kontakt til serbiske militante fascister - de såkaldte Chetniks der også er aktive i Kosovo.

Under 2 verdenskrig allirede de serbiske Chetniks sig med Hitler og nazisterne og gennemførte jødeudrivelser og massdrab på bosniske muslimer i Srebrenica regionen.

I 90erne under krigen i det tidligere Jugoslavien deltog serbiske Chetniks i massedrab på muslimer i regioner som Srebrenica, Sarajevo og Kosovo og i fordrivelser og drab af romaere sammen med med medlemmer af den serbiske milits Arkans Tigere.

Billeder fra åbningen af en massegrav fra 1995. I graven var 7000 dræbte bosniske muslimer. Disse blev dræbt af serbiske Chetniks.

alt

 

alt

Foto:FB-åben. Yderst til højre Pavel Chernev SIOE sammen med serbiske og Bulgarske facister. Nr 2 fra højre lederen af Chetnikbevægelsen Bratislav Zivkovic.

Youtube video fra begivenheden. Cirka 4 minutter inde i videoen kan man se Pavel Chernev deltage.

 

alt

Foto:FB-åben Februar Kosovo. Ortodokse broderskab på besøg hos lokal serbisk gruppe. Pavel Chernev nummer to anden række fra højre, sammen med lederen af srerbiske Chetniks nummer to fra venstre.

Mere fra turen.

Youtube video fra turen:

 

alt

Foto: FB-åben Bulgarien Pavel Chernev SIOE sammen med bulgarske og serbiske fascister der holder et Stop Islamisation Of Europe banner.

 

alt

Foto: FB-åben. Anders Gravers stifter af Stop Islamisation Of ...netværket sammen med Pavel Chernev under en SIOE demonstration i 2009.

alt

FB-åben: SIOE Bulgaria Pavel Chernev i festlig lag med en serbisk Chetnik tilhænger 2011.

Både Anders Gravers og Pavel Chernev vil tale for Stop Islamisation Of Europe den 31 marts i Aarhus, når English Defence League sammen med Danish Defence League afholder deres første forsøg på et internationalt antimuslimske træf.

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?