Menu

BTs glasskår-vold historie er plantet af muslimhadere

alt

Meget tyder på at historien om  indvandrere børn, der overfalder etnisk danske elever på en skole i Jylland er overdrivelser, bragt af personer fra den højreekstreme gruppe Stop Islamiseringen af Danmark.

 

I dag kan man i avisen BT læse en historie, om at der på Bakkeskolen i Jylland har været episoder hvor indvandrebørn har begået grov vold mod etnisk danske børn.


BT vinkler historien fra start som konfliktstof med muslimer i hovedrollen. Så P77 rystede træet lidt for at se hvor historien stammer fra.

Historien er plantet i dagspressen af personer der er aktive i en højreekstremistisk bevægelse der ønsker at bekæmpe islam i Danmark.

Bevægelsen hedder Stop Islamiseringen af Danmark og er også en af drivkrafterne bag en falsk historie, om at der i forbindelse med voldtægten af en kun 10 årige pige i Gullestrup, var blevet oprettet en blog på internettet af somaliere som støttede op om gerningsmanden.
Somaliere blog historien viste sig også at være et falsum, der desvære nåede at lægge somaliere i Gullestrup for had.

Somalisk støtteforening er sort propaganda.

Her er ophavet til Bakkeskole historien. Bemærk at personen med relation til historiens kilde oplyser at han og kilden er aktive i "kampen" mod islamiseringen og støtter bevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark.

altalt

altalt

Kilde: Stop Islamiseringen af Danmark Facebook gruppe.


Bakkeskolen har undersøgt sagen og har udtalt til pressen at BTs historie om glasskår-overfaldet er et falsum. Pigen der omtales i artiklen og som skulle være blevet rullet i glasskår af skolens elever kan ikke findes i skolens arkiv over elever.

"– Vi har ikke nogen elev på ni år, der hedder Marina her på skolen, siger han.

Skolelederen har undersøgt samtlige klasser på de yngre årgange:

– Vi har også kigget tilbage i tiden, og vi kan ikke finde nogen, der hedder Marina, siger Kim Bondesen Nielsen."

Kilde: jv.dk

Politiet som er igang med at undersøge sagen har udtalt til BT at de ikke mener der er tale om racistisk motiveret vold, men om slåskampe mellem børn- og i følge politiet sker den slags engang i mellem på mange skoler.

"- Vi tror umiddelbart ikke, at overfaldene er racistisk motiverede. Hvor der er mange børn, sker den slags ting, siger Tage Jehn, politikommissær og sektionsleder i lokalpolitiet til Berlingske Nyhedsbureau."

Kilde: bt.dk

 

Trist at børn bliver udnyttet af højreekstreme kræfter i deres agitation mod indvandrere og muslimer i Danmark og dypt utroværdigt at BT vælger at bringe den slags historier, uden at sætte spørgsmålstegn ved kildens troværdighed.

 

Update:

"

Julen er tiden, hvor det er farligt at være en fritgående and. Netop et sådant stykke fjerkræ under betegnelsen en "avisand" var der tilsyneladende tale om, da JydskeVestkysten i dag over to hele sider satte ind med et massivt angreb på Bakkeskolen i Esbjerg." Kilde:

 

"

Noget tyder på, at der var racistiske kredse, der stod bag tirsdagens mediehetz i JydskeVestkysten rettet mod forholdene på Bakkeskolen i Esbjerg, der har 92 procent elever af anden etnisk herkomst."

"

Johnny Lambertsen havde desuden 7. december et indlæg på hjemmesiden, hvor han påstod, at danske elever fik knytnæveslag i maven, hvis de spiser svinekød.

En påstand, som det ikke på mindste måde er lykkedes for hverken JydskeVestkysten eller denne avis at kunne underbygge med facts.

Den har tilsyneladende tidligere været helt gal med misvisende oplysninger fra miljøet omkring hjemmesiden, hvor tonen føres i en skinger og ophedet stemning, der til forveksling ligner rendyrket racisme og fremmedhad."

Kilde:

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?