Menu

Tidligere PET-agent Morten Storm gået til højreradikale

alt

Den tidligere civile PET-agent Morten Storm sprunget ud som supporter af Danish Defence League.

Først var han rocker, så blev han militant islamist og derefter civil PET-agent der blandt andet ifølge sig selv, var med til at lokaliser en højtstående Al-Qaeda ideologs opholdssted så den amerikanske efterretningstjeneste kunne dræbe ham. Storm har som man kan læse haft mange ekstreme kasketter på og nu har han sørme sat endnu en ny på sit hoved.

Morten Storm har siden den 18 oktober - kun omkring en uge efter at hans historie breakede i Jyllandsposten, meldt sig ind i en stak ekstremistiske Facebook grupper,  alle grupper har det tilfælles at de er gennemsyret af had til islam og muslimer.

alt

Tre ud af de 37 nye grupper Morten Storm har meldt sig ind i. De fleste grupper er muslim og islam-hadegrupper og så er der et par grupper der knytter sig til noget rocker-klubagtigt MC Outlaws.

Man kan også se ved gennemgang af Morten Storms tidslinje på hans Facebook profil at han i 2011 den 8 juli vælger at melde sig ind i Hells Angels støttegruppen Viking Defence League Danmark hvor i der også kan findes flere personer som støtter Danish Defence League.

alt

Screencap: Morten Storms Facebook profil /Likes fra 2011. (P77 har gemt fuldt skærmprint af hans profil)

Morten Storm var hyret af PET fra 2006 til og med slutningen af 2011 ifølge Jyllandspostens oplysninger. Det betyder at han var medlem af HA støttegruppen Viking Defence League på Facebook, imens han var i PETs tjeneste og igang med at være undercover som muslim i  militante islamistiske miljøer.


Og Storm der har kastet sig over at udnytte Facebook til at kommuniker med pressen og omverdenen og ikke mindst til at svine diverse journalister der forsøger at få ham i tale til, har sågar helt åbent valgt at støtte den højreekstremistiske gruppe Danish Defence League og har meldt sig ind i gruppen den 18 oktober. Morten Storm har også givet udtryk for sin mening i gruppen som man kan se.

alt

"Ja det er fucking uhyggeligt, jeg har dypt indsigt og erfaring med disse mennesker. Ja vi behøver at være forenet og beskytte vores frihed og basale menneskerettigheder som retten til at leve i fred og ikke være bange for at give udtryk for vores meninger. Nok er nok- Ingen overgivelse (No surender er britiske English Defence Leagues kampråb. )" Tekst oversat fra screencap. Citat/Morten Storm 18 oktober 2012

Danish Defence League er søstergruppe til den højreekstremistiske britiske gruppe English Defence League, som Morten Storm også har valgt at støtte med et  like den 18 oktober. Den danske gruppe består af en blanding af højreradikale hooligans og bodybuildere, politiske aktivister der færdes på den yderste højrefløj og unge vrede mænd der sidder fast i fængslets svingdør. Samme mix af personligheder findes i den endnu mere voldlige English Defence League.

altr

Foto: Yderst til højre Kasper Mortensen voldsdømt og nu afgået leder af Danish Defence League sammen med Anders Gravers fra Stop Islamiseringen af Danmark (i midten )


Gruppen har lige  foretaget endnu et "lederskift" og erstattet den voldsdømte Kasper Mortensen med Philip Traulsen. Traulsen er gammel kending på den yderste højrefløj hvor han både har været aktiv i og medstifter af den militante højreekstremistiske gruppe Danmarks Nationale Front og deltaget i nazirock koncert.

alt

Philip Traulsen var sidst i aktion 26 april på Nørrebro i København. Hvor han og et par andre fra Danmarks Nationale Front og DDL røg i slåskamp med lokale antiracister. Det er Traulsen man ser i front ikældt sort dynejakke og kronraget.

Danmarks Nationale Front består af højreekstremister og nynazister. Gruppen plejer venskab med russiske nynazister i Slavisk Union.alt

Foto: Lars Agerbak leder af Danmarks Nationale Front på skydeferie i Rusland hos Slavisk Union

Politiets Efterretningstjeneste som jo har været Morten Storms arbejdsgiver i flere år,  har heller ikke noget pænt at sige om hverken Danmarks Nationale Front eller Danish Defence League.

Faktisk er PET meget bekymret over støtten til grupper som Danish Defence League og Danmarks Nationale Front og regner den slags anti-muslimsk højreekstremisme for at være en udfordring for nationens interne sikkerhed.


Men for Morten Storm er det åbenbart det ekstreme som trækker og man må sige at vælger han at tage springet fra rabiat og militant islamist til militant muslimhader i en højreekstrem gadebevægelse, vil springet  ikke være så stort som mange vil tro.

Morten Storms iver efter at melder sig ind i højreradikale stærkt islamfjendske grupper på Facebook - kun en uge efter han er stået frem med sin historie i Jyllandsposten: Rejser også et andet spørgsmål: Hvor meget muslim har Morten Storm overhovedet været? Kan det tænkes, at han slet ikke har været muslim på noget tidspunkt?

Læs mere:

Storm på PET

 

Update:26 oktober BT. PET-agent til muslim: Pak din kuffert og rejs hjem til abeland.

 

BT bringer i dag en artikel der også beskriver Morten Storms adfærd på Facebook og at han er gået over til højreradikale blandt andet i den danske gruppe Danish Defence League.

BT fortæller også at Morten Storm står bag oprettelsen af hjemmesiden Muslim Defence League. MDF er en yderligående britisk militant islamist gruppe der ofte er raget uklar med English Defence League.

Ifølge BT der har talt med PET og med den tidligere PET mand Hans Jørgen Bonnichsen så skriger Morten Storm efter opmærksomhed. I PET finder man hans adfærd besynderlig.

http://www.bt.dk/danmark/pet-agent-til-muslim-pak-din-kuffert-og-rejs-hjem-til-abeland

 

Bevis for at Morten Storm oprettede Muslim Defence League hjemmesiden tilbage i 2010.

Last modified onSunday, 18 August 2013 13:52

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?